Go'shtni parxez (taomlar) maxsulotlar qatoriga qo'shsa bo'ladi, agar uni pishirishni bilsangiz albatta!

Go'shtni parxez (taomlar) maxsulotlar qatoriga qo'shsa bo'ladi, agar uni pishirishni bilsangiz albatta!

Bo'lim: Taomlanish
Go'shtni parxez (taomlar) maxsulotlar qatoriga qo'shsa bo'ladi, agar uni pishirishni bilsangiz albatta!
Duxovkada yoki suvda qaynatib pishirilgan go'sht, qovurilgan yoki cho'g' ustida dudlangan (pishirilgan) go'shtdan ko'ra kaloriyasi ikki barobar past bo'ladi.

Bir xil maxsulotni xar xil tayyorlash bilan uning kaloriyasi va tarkibidagi moddalar o'zgarishi mumkin. Kanalni kuzatib boring, taom tayyorlashdagi nozik sirlarni o'rgatib boramiz!

Sog'lom turmush tarzi va salomatlik sari — ShifoMed.uz bilan!

O'xshash maqolalar